Ainoa 100% verovapaa varainhankintakeino – varmista varat toimintaanne nyt!

24.9.2015


Valon, Suomen Olympiakomitean ja 15 muun urheilujärjestön yhteinen, Suomen suurin ja palkitsevin tavara-arpajainen Urheilun Unelma-Arpa on startannut syyskauteen. Urheilun Unelma-Arpa on tehokkain ja tuottoisin keino urheilun varainhankintaan. Jokaisesta myydystä arvasta myyjä saa jopa 50% tuoton eli 3 euroa arvalta. Jos seurassa tai joukkueessa 50 junioria kukin myy vaikkapa 20 arpaa, tarkoittaa se 3 000 euroa verovapaata tuloa vaikkapa leirikustannusten kattamiseen. Esimerkkinä Kiekko-Vantaa Itä keräsi viime kaudella yli  12 000 euroa. 

100% verovapaata tuottoa turvallisesti

Verrattuna erilaisten tuotteiden myyntiin tavara-arpojen myyjien ei tarvitse pelätä verottajaa. Tavara-arpajaisten tuotto on urheiluseuroille kiistatta 100% verovapaata tuloa (TVL 23§). 

Tuotemyynnissä on olemassa riski että verottaja katsoo tuoton olevan veronalaista tuloa myyjille. Urheilun Unelma-Arpa on myös täysin turvallinen myyjille, jos arvontakauden päättyessä arpoja on myymättä, Urheilun Unelma-Arpa vaihtaa ne uusiin, seuraavan kauden arpoihin. Urheilun Unelma-Arpa on riskitön tapa urheilun varainhankintaan. 

Lisätiedot: 

www.unelma-arpa.fi/seurat