JyPK hakee päävalmentajaa

20.10.2015

Jyväskylän Pallokerho ry (JyPK) on erityisesti nais- ja tyttöjalkapalloon suuntautunut seura, jonka kilpailullisena tavoitteena on kehittää edustusjoukkueensa tasoa ylemmäksi kohti kansallista huippua sekä toimia samalla keskisuomalaisen nais- ja tyttöjalkapallon edelläkävijänä.

JyPK:n joukkueissa pelaa yli 600 nais- ja tyttöjalkapalloilijaa, edustusjoukkueemme pelaa naisten 1-divisioonassa ja B18-joukkueemme B-tyttöjen SM-sarjassa. 

Haemme JyPK:n edustusjoukkueelle päävalmentajaa, joka on valmis sitoutumaan tavoitteeseemme nousta naisten liigaan viimeistään vuonna 2018.

Edustusjoukkueen kehittämisen ja valmennustehtävien lisäksi päävalmentaja on tiiviissä yhteistyössä JyPK:n muiden kilpajoukkueiden (naisten kakkosjoukkue, B18 ja B16-joukkueet) valmentajien kanssa. Halutessasi voit osallistua myös muiden joukkueidemme valmennukseen ja/tai pelaajakehitykseen. Liikunta- ja kasvatusalanopinnot sekä työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. 

Seurallamme on vahva urheilullisen toiminnan linja, jonka mukaan kaikki valmentajamme sitoutuvat toimimaan. Valmentajiltamme vaaditaan intohimoa jalkapalloa kohtaan, sitoutumista seuran valmennuslinjaan, osaamista aikuisten, lasten ja nuorten parissa tehtävään työhön, halua kehittyä valmentajana. JyPK on mukana mm. Sami Hyypiä Akatemiassa ja Palloliiton laatuseuraprojektissa, joiden asettamia vaatimuksia noudatamme toiminnassamme.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat asiat:

- valmentajakoulutus
- valmentajakokemus
- pelaajakokemus
- oma valmennusfilosofia
- tavoitteet valmentajana
- opinto- ja työelämätausta
- palkkiotoivomus

- yhteystiedot

Tehtävästä kiinnostuneet voivat lähettää hakemuksensa sähköisesti seuran puheenjohtajalle Johanna Itkoselle itkoska@msn.com

Jos mieleesi tulee kysymyksiä, soita rohkeasti Johanna Itkonen 050 3603437

Hakemukset tulee lähettää 31.10.2015 mennessä.

lisätietoja seurasta: www.jypk.fi