Sporttiklubista rahanarvoisia etuja seuroille

4.5.2016

Sporttiklubi on S-ryhmän hotellien; Suomen, Tallinnan ja Pietarin Sokos Hotellien ja Suomen Radisson Blu Hotellien yhteinen jäsenohjelma. Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaisissa urheiluseuroissa ja joukkueissa toimivat täysi-ikäiset joukkueiden ja seurojen edustajat (esim. joukkueenjohtaja, huoltaja, valmentaja/valmentajat, kapteeni). Sporttiklubijäsenyys henkilökohtainen. Liittyminen klubiin on maksutonta. Mainitse Sporttiklubin jäsenyydestä joukkueen/seuran hotellivarausta tehdessäsi. Edut saa käyttöön kun ryhmän minimikoko on 11 henkilöä.

Sokos hotellit tekee myös tiivistä yhteistyötä useiden lajiliittojen kanssa.  

Edut:

  • Palautamme 10 % joukkueen majoituslaskun verollisesta loppusummasta S-ryhmän lahjakortteina. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa. Esim. ABC:lla. Lahjakortin saa mukaan hotellin vastaanotosta. Sporttihintojen ja lahjakorttiedun saaminen edellyttää laskun maksamista yhteislaskulla ennakkoon tai vaihtoehtoisesti käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla hotellissa sisäänkirjoittautumisen yhteydessä. (esim. majoituksen arvo 1000 € à lahjakortille 100 €)
  • Sporttihinnat alkaen 70 €/2hh sekä Sokos Hotelleissa että Radisson Blu Hotelleissa.
  • Ryhmäetu majoituksessa; joka 16 hlö majoittuu veloituksetta.
  • Päivitetyn hinnaston löydät aina osoitteesta: www.sokoshotels.fi/sporttiklubi
  • Sporttimenut hotelleissa
  • ABC Liikenneasemat - Yli 10 hengen ryhmät saavat 10 % edun ryhmäruokailusta.
  • Lisäksi vaihtuvia etuja yhteistyökumppaneiltamme mm. Eckerö Line, Pohjolan Matka, Hertz jne.
  • Hotelleissa myös mahdollisesti muita lisäetuja Sporttiklubilaisille

 

Liittyminen on todella helppoa ja se tehdään osoitteessa: https://www.sokoshotels.fi/fi/ryhmat/sporttiklubi/liity-sporttiklubiin. Käytäthän kampanjatunnuksena: ”MHI”.  

Minna Hirvonen toimii Itä- ja Keski-Suomen Sporttiklubi yhteyshenkilönä ketjuun päin.

Yhteyshenkilönne kaikissa asioissa Keski-Suomessa on Teija Rosti puh. 050 432 8043 tai e-mail: teija.rosti(at)sok.fi.

Liittyminen ei myöskään sido urheiluseuroja/-joukkueita, mutta antaa todella hyviä etuja ja mahdollisuuksia sekä helpottaa esim. joukkueenjohtajien työtä.