KKI -päivät 20.-21.3.2019 Lahden Sibeliustalolla

22.1.2019


Vuotuiset KKI -päivät järjestetään tänä vuonna upealla Lahden Sibeliustalolla. Teemana tällä kertaa on; Onnelliset asukkaat luovat elinvoimaisen kunnan ja maakunnan. Edullisempi ilmoittautumisaika päättyy 31.1.2019.

KKI-Päivät on vuosittain järjestettävä koulutustapahtuma, jossa pureudutaan ajankohtaisiin teemoihin terveysliikunnan eri osa-alueilta. Ohjelma tarjoaa tiukkaa faktaa, ratkaisuja polttaviin kysymyksiin, nostetta ja päivitystä terveydenedistämistyöhön sekä luontevan areenan verkostoitumiseen.

KKI-Päivät on suunnattu kaikille, joiden päämääränä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Tervetuloa mukaan kuntapäättäjät, kuntien liikunta-, sosiaali- ja terveystoimen, työterveyshuollon sekä sairaanhoitopiirien ammattilaiset, henkilöstöstä ja työhyvinvoinnista vastaavat, työpaikkojen liikunnan vastuuhenkilöt, yksityiset liikunta- ja terveyspalveluiden tuottajat, hankkeiden, urheilu- ja liikuntaseurojen sekä terveys- ja liikuntajärjestöjen osaajat sekä terveyden edistämisen suunnittelusta ja tutkimuksesta vastaavat.

www.kkiohjelma.fi/tapahtumat_ja_kampanjat/kki-paivat

Ilmoittautumaan tästä

 

Lisätietoja
Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry
aikuisliikunnan kehittäjä Keijo Kylänpää
puh. 040 552 9233
keijo.kylanpaa[at]phlu.fi

www.phlu.fi


Kunnossa kaiken ikää -ohjelma
kehittämispäällikkö Miia Malvela
puh. 050 443 2376
miia.malvela[at]likes.fi