KesLin uusin tiedote 5.2.2019

5.2.2019

Ilmoittautuminen avattu!
Ilmoittautuminen avattu!

Hei,

ja hyvää alkanutta helmikuuta. Tässä tiedotteessa ajankohtaisia asioita Kesliltä.

 

KESLI-LEIRIN ILMOITTAUTUMINEN ON AVATTU!

Pakkasten paukkuessa on ihana siirtää ajatukset jo kesään ja lasten liikuntaleiriin.

KESLI-leiri järjestetään Saarijärvellä 10.-14.6.2019.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen leirille osoitteessa   https://www.kesli.fi/leiri/

 

KUUTAMOHIIHTO JYVÄSKYLÄSSÄ PE 22.2.2019

Tunnelmallinen koko perheen hiihtotapahtuma Jyväsjärven ja Päijänteen maisemissa aloittaa  perinteisesti keskisuomalaisen talvilomaviikon.

Lisää ajantasaista tietoa ja kuvia aiemmilta vuosilta löytyy osoitteesta

https://www.kesli.fi/kuutamohiihto/

Tervetuloa!

 

Keski-Suomen Liikunta ry järjestää

NUOREN URHEILIJAN LEVYTANKOHARJOITTELU-KOULUTUKSEN 

torstaina 21.2. klo 17.30-20.30 Jyväskylässä

Nuoren urheilijan elimistön monipuolinen vahvistaminen ja voimaominaisuuksien systemaattinen kehittäminen turvallisesti ovat lähes kaikkien urheilulajien valmennuksen perusasioita. Aloitettaessa vapailla painoilla harjoittelua, oikeiden nostotekniikoiden opettelu on tärkein tehtävä. Kaikkien valmentajien pääomaa on tuntea perusnostojen ydinkohdat sekä omata riittävä liikepankki apuliikkeistä.

Vielä muutama paikka vapaana!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

www.kesli.fi/lapseHYPERLINK "http://www.kesli.fi/lapset-ja-nuoret/lasten-ja-nuorten-valmentajien-j/nuoren-urheilijan-levytankoharjo/"t-ja-nuoret/lasten-ja-nuorten-valmentajien-j/nuoren-urheilijan-levytankoharjo/

 

NUOREN URHEILIJAN KESKIVARTALON HALLINNAN KEHITTÄMINEN –KOULUTUS KE 13.3. JYVÄSKYLÄSSÄ

Tapaturmien ja rasitusvammojen ehkäisyn kannalta on erittäin tärkeää harjoittaa urheilijoiden vartalon lihaksia. Ilman keskivartalon oikeanlaista tukea riski esim selän, polvien ja olkapäiden vammoille kasvaa. Raajojen liikkeet tarvitsevat keskivartalon tukea.

Koulutuksen tavoitteina on antaa valmentajille tietoa keskivartalon hallinnan merkityksestä, kehittämisestä, liikkeen analysoinnista ja suorituspuhtaudesta sekä jakaa malleja erilaisista harjoitusmenetelmistä ja käytännön harjoitteista.

Koulutus on suunnattu erityisesti yläkouluikäisten nuorten urheilijoiden  valmentajille. Lasten valmentajat ovat myös tervetulleita kouluttautumaan. Koulutus on 1. tason valmentajakoulutusta.

Kouluttajana urheilufysioterapeutti Jesse Pajari. Koulutukseen mahtuu mukaan 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen 4.3. mennessä osoitteessa

https://www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/nuoren-urheilijan-keskivartalon-/

 

KKI-PÄIVÄT JÄRJESTETÄÄN 20.-21.2.2019 LAHDESSA

KKI-Päivät on vuosittain järjestettävä koulutustapahtuma, jossa pureudutaan ajankohtaisiin teemoihin terveysliikunnan eri osa-alueilta. Ohjelma tarjoaa tiukkaa faktaa, ratkaisuja polttaviin kysymyksiin, nostetta ja päivitystä terveydenedistämistyöhön sekä luontevan areenan verkostoitumiseen.

Lisää tietoa tapahtumasta https://www.kkiohjelma.fi/tapahtumat_ja_kampanjat/kki-paivat

 

MEIJÄN POLKU

PORRASTREENIHAASTE – KOHTI HUIPPUA!

Ensimmäisenä haasteena julkaistaan porrashaaste, jossa lähdetään kipuamaan kohden mäkien ja tuntureiden huippuja. Jokainen omalla vauhdillaan ja itsevalitsemissaan portaissa. Porrashaasteen voi toteuttaa sekä sisä- että ulkoportaissa, kotona, töissä tai vaikkapa naapuritalossa.

Valitse itsellesi mäki tai tunturi https://www.meijanpolku.fi/haasteet/    listalta ja käy matkaan.

Reipasta loppuviikkoa!