Valtti-ohjelman hakuaikaa on pidennetty Jyväskylässä 2.6. asti

17.5.2019

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:n koordinoimassa Valtti-ohjelmassa etsitään vammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille liikuntaharrastusta. Valtti-ohjelman hakuaikaa on pidennetty Jyväskylässä 2.6. asti!

https://www.vammaisurheilu.fi/uutinen/7178-joensuu-jyvaskyla-pori-rovaniemi-seinajoki-turku-valtti-ohjelmaan-viela-paikkoja-auki

Valtti-ohjelman hakijat voivat olla noin 6–23-vuotiaita. Ensisijalla ovat erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret, joilla ei entuudestaan ole säännöllistä liikuntaharrastusta.

Ohjelmaan valittu lapsi tai nuori saa oman henkilökohtaisen Valtin, joka toimii ohjattavansa liikuntakaverina ja harrastuksen pariin saattajana. Jyväskylässä Valtit ovat pääasiallisesti liikunta-, kasvatus- kuntoutus- tai sosiaalialan opiskelijoita. Valtti suunnittelee ohjattavalleen noin neljän liikuntakokeilukerran jakson, joka toteutetaan pääasiassa syksyllä 2019. Hakijoille pyritään ilmoittamaan ohjelmaan mukaan pääsystä viimeistään kesäkuussa.

Ohessa on liitteenä valtakunnallisen Valtti-ohjelman esite.

Tästä linkistä avautuu Valtti-ohjelman suomen- ja ruotsinkielinen hakulomake perheille: https://link.webropolsurveys.com/S/9E1F1399997E6767

Ystävällisin terveisin,

Jyväskylän Valtti-koordinaattorit

Heidi Skantz (heidi.skantz@gmail.com, 0504988889)

ja Liisa Vänttinen (vanttinenliisa@gmail.com, 0503776460)