Ilmoittaudu toimitsijaksi Finlandia Marathonille 13.-14.9.2019

19.8.2019

Finlandia Marathon järjestetään tänä vuonna perjantaina ja lauantaina 13.-14.9. Maratonviesti lähtee liikkeelle perjantaina klo 17.30, Finlandia Kävely starttaa klo 18 ja illan pimentyessä juostava Valon Kymppi klo 20. Maraton ammutaan liikkeelle lauantaina klo 12 ja puolimaraton klo 15.15. Kilpailukeskuksena toimii Paviljonki ja Lutakonaukio kuten viime vuonnakin.


Tarvitsemme toimitsijoita mm. liikenteen- / juoksijoiden ohjaukseen, juoksijoiden huoltoon, kansliatehtäviin ja tapahtuman rakentamiseen, joka alkaa varsinaisesti perjantaina jo klo 9. Myös tapahtuman jälkeen purkuapu on tervetullutta.

Toimitsijoille tarjotaan;
- lämmin ruoka ja kahvi/pulla
- toimitsijan kisapaita
- hieno kokemus suurtapahtumassa
 
Ilmoittaudu www.finlandiamarathon.fi  - nettisivujen alalaidasta löytyvän linkin kautta mahdollisimman pikaisesti. Tarvittaessa voit myös ilmoittautua sähköpostilla toimisto(at)jku.fi ja ilmoittaa nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Ilmoittautuneisiin otamme yhteyttä ja sovimme tehtävästä ja mahdollisesta opastuksesta. Kokemusta tai koulutusta ennakkoon ei tarvita ja myös junnuja voidaan tiettyihin hommiin ottaa. Kaikille toimitsijoille järjestetään Info-tilaisuus Viherlandiassa ti 10.9 klo 18.00 (kahvit klo 17.30). Tervetuloa mukaan suurtapahtuman tunnelmaan ja järjestelyihin!

kisaterveisin;

FM 2019

Jouni Vatanen, Markku Koistinen ja Esa Kaihlajärvi