KesLin uutiskirje 25.9.2019

25.9.2019

Tervehdys,

tässä syksyn koulutuksia ja tapahtumia. Kannattaa tutustua!

 

URHEILUSEURA RY TYÖSOPIMUSTEN TEKIJÄNÄ –KOULUTUS  MA 30.9. JYVÄSKYLÄSSÄ KLO 17.00-19.00

Urheiluseuroissa tehdään vuosittain suuri määrä sopimuksia valmentajien, ohjaajien ja muiden toimihenkilöiden kanssa. Paljon työsuhteita sovitaan ainoastaan suullisesti. Mikä on teidän seuranne tapa toimia? Kenellä on seurassanne oikeus ja velvollisuus tehdä työsopimukset?

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:  www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/urheiluseura-ry-tyosopimusten-te/

 

NUORTEN URHEILIJOIDEN AVOIN TESTI-ILTA JYVÄSKYLÄSSÄ KE 9.10. KLO 16.00-21.00

Noin 11-16-vuotiaille urheilijoille suunnattu testi-ilta jossa käytetään Olympiakomitean Kasva Urheilijaksi  -ominaisuustestejä, sisältäen myös pro-testin.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:  www.kesli.fi/seuratoiminta/tapahtumat/nuorten-urheilijoiden-testi-ilta/

 

HIIT JA DRAAMA – MAHDOLLISUUS LASTEN LIIKUNNAN KEHITTÄMISEEN!

Jyväskylän yliopiston Tutkijoiden yö -tapahtuman yhteydessä perjantaina 27.9.2019 klo 17.00- 18.00 järjestetään tilaisuus, jossa käydään läpi miten HIITtiä ja Draamaa voisi yhdistää monipuolistamaan lasten liikuntaa.

Tilaisuus on kaikille avoin, mutta suosittelemme sitä erityisesti urheiluseuratoimijoille, joita kiinnostaa alle 12-vuotiaiden lasten toiminnan monipuolistaminen. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja sen on maksuton.

Tervetuloa kuuntelemaan kokemuksia viiden Euroopan maan yhteishankkeena syntyneestä HIIT-harjoittelua ja draamaa yhdistäneestä menetelmäkokeilusta (Oblomov- hanke) Liikuntatieteellisen tiedekuntaan, saliin L 302.

Lisätietoa:  www.kesli.fi/?x254116=871357 ja  jyu.fi/tutkijoiden-yo

 

KANSALLINEN LIIKUNTAFOORUMI 28.-29.10.2019 JYVÄSKYLÄSSÄ!

Liikuntafoorumin teemana on tiedolla johtaminen ja miten tieto muutetaan liikkeeksi. Foorumissa on luvassa paljon mielenkiintoisia puhujia, kuten tiedolla johtamisen guru Rob Briner, hiihdon maailmanmestari Matti Heikkinen ja lihastohtori Juha Hulmi.

Tutustu foorumin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.kesli.fi/liikuntafoorumi

 

Aurinkoisia syyspäiviä!