KesLin tammikuun uutiskirje

8.1.2020

Hei,

ja oikein hyvää alkanutta uutta vuotta! Tässä uutiskirjeessä paljon tutustumisen arvoisia tapahtumia ja koulutuksia.

 

KESKI-SUOMEN URHEILUGAALASSA SUUNNATAAN KOHTI ILOISTA 20-LUKUA!

Perjantai-iltana tammikuun 31. päivä Paviljongissa juhlitaan vuoden keskisuomalaisia urheilumenestyjiä uuden iloisen 20-luvun merkeissä!

Juhlassa palkitaan vuoden keskisuomalainen urheilija, valmentaja, joukkue ja monia muita. Lisäksi ohjelmassa ovat lajiliittojen palkitsemiset sekä kuntien liikuntatekojen julkistaminen.

Illan orkesterina soittaa DIXIE HARLEM!

Illalliskortin hinta on 69€. Kiitä seurasi toimijoita tai yhteistyötahojasi ja varaa oma neljän hengen pöytä ennakkoon hintaan 250 €.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset www.kesli.fi/urheilugaala

 

ERILAISET VÄLINEET NUOREN URHEILIJAN FYYSISTEN OMINAISUUKSIEN KEHITTÄMISEN APUNA -KOULUTUS
Torstaina 16.1.2020  klo 17.30 – 20.30  Woimanpesä, Kangasvuorentie 32, 40340  Jyväskylä

Nuoren urheilijan elimistön monipuolinen vahvistaminen ja ominaisuuksien systemaattinen kehittäminen ovat kaikkien urheilulajien valmennuksen perusasioita. Erilaiset välineet ja keinot ominaisuuksien kehittämiseen ovat lisääntyneet. Onko erilaisten välineiden käyttäminen pysyvä ja hyvä keino harjoittelun tehostamiseen vai ohi menevä muoti-ilmiö? Mitkä ovat eri välineiden hyvät ja huonot puolet? Mitä asioita tulee huomioida käytettäessä eri välineitä?

Ilmoittautuminen keskiviikkoon 8.1. klo 14.00 menessä: https://www.kesli.fi/lapset-ja-nuoret/lasten-ja-nuorten-valmentajien-j/erilaiset-valineet-nuoren-urheil/KAMPPAILULAJIEN VALMENTAJAKOULUTUS
Tiistaina 28.1.2020 klo 17.30 – 20.30  Woimanpesä, Kangasvuorentie 32, 40340  Jyväskylä

Mitä eri kamppailulajien valmentajat voivat oppia toisiltaan?  Kuinka koostaa  valittuun tavoitteeseen perustuva harjoitus?   Kuinka voin rikkoa vanhoja kaavoja harjoittelussa?  Millaisia  ovat eri lajeissa toimiviksi osoittautuneet  pari- ja liikkuvuusharjoitteet?  Kuinka rakentaa alkuverryttely, joka palvelee lajitaitojen oppimista?

Ilmoittautuminen keskiviikkoon 15.1. klo 14.00 mennessä:  https://www.kesli.fi/lapset-ja-nuoret/lasten-ja-nuorten-valmentajien-j/kamppailulajien-valmentajakoulut/

ÄÄNEKOSKEN SEUROJEN SEURAFOORUMI TI 21.1.2020

Lisätietoa: https://www.kesli.fi/seuratoiminta/palvelut/seurafoorumit/aanekosken-seurafoorumi/

 

SOSIAALINEN MEDIA URHEILUSEURAN JÄSENPALVELUJEN MARKKINOINTIVÄLINEENÄ –KOULUTUS TO 23.1.2020

Sosiaalinen media tarkoittaa verkkoviestintäympäristöjä, joissa jokaisella käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on mahdollisuus olla aktiivinen viestijä ja sisällöntuottaja. Somessa viestintä tapahtuu jonkin keskitetyn palveluntarjoajan kautta. Koulutuksessa paneudutaan somen ja sen eri palvelujen käyttötapoihin urheiluseuratoiminnassa.

Lisätietoa: https://www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/sosiaalinen-media-urheiluseuran-/

 

HYVÄN SEURAN HALLINTO –KOULUTUS  TI 11.2.2020

Seuran hallituksen ja muiden johtohenkilöiden koulutus

Koulutuksesta saat tietoa hyvän hallintotavan perusasioista ja yhdistyksen johtamisesta. Koulutus on hyvä tapa perehdyttää uudet hallituksen jäsenet hallitustyöskentelyyn. Kokeneille seurajohtajille koulutus antaa mahdollisuuden oppia toisilta seuroilta ja vaihtaa kokemuksia seuran johtamisen haasteista ja onnistumisista. Koulutus on osa Liikunnan aluejärjestöjen ja Olympiakomitean seurajohdon koulutuskokonaisuutta.

Lisätietoa: https://www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/hyvan-seuran-hallinto-11-2-2020/

 

URHEILUSEURAN VEROTUS –KOULUTUS KE 19.2.2020 JYVÄSKYLÄSSÄ

Raha liikkuu urheiluseurassa ja hallituksen on tiedostettava verotukselliset näkökulmat. Koulutuksessa käydään läpi seuran varainhankinnan verotuksen perusteita ja seuran maksamia korvauksia. Käsittelyssä ovat mm. urheilutoiminnan tulot, talkootyö, korvaukset vapaaehtoistoimijoille ja työntekijöille.

Koulutus on suunnattu yhdistysmuotoisten urheiluseurojen hallitusten jäsenille, jaostojen jäsenille, joukkueenjohtajille ja seurojen työntekijöille.

Seura saa parhaan hyödyn koulutuksesta, kun useampi seuran edustaja osallistuu tilaisuuteen, tällöin jo koulutuksen aikana päästään yhdessä pohtimaan oman seuran tapaa toimia.

Tervetuloa keskustelemaan käytännön haasteista yhdessä muiden seuratoimijoiden kanssa.

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

https://www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/urheiluseuran-verotus-19-2-2020/

 

MEIDÄN JUTTU-PALSTA KESKISUOMALAISESSA

Keskisuomalaisessa julkaistaan ”Meidän juttu”-palstaa eli Nimi lehteen-ja kuva kanssa.

Voit kirjoittaa palstalle juttusi itse ja lähettää kuvien kera lehteen.

Haastamme palstalle kirjoittamaan eritoten maakunnan urheiluseurat, yhdistykset ja  yhteisöt kertomaan toiminnastaan kuten menestyksestä, juhlista tai muista jutun arvoisista tapahtumista ja asioista.

Lisää tietoa löydät osoitteesta

https://www.ksml.fi/meidan-juttu/

 

SEURATIETOJEN PÄIVITYS

Muistattehan päivittää muuttuneet seuranne yhteystiedot KesLille osoitteessa

https://www.kesli.fi/kesli2/jasenyhdistykset/jasentietojen-paivitys/

Kiitos!

Mukavaa viikon jatkoa!