Edullisia neuvottelutiloja Matarassa

29.4.2021

Hei,

tiesitkö, että Jyväskylän Tourulassa on Kansalaistoiminnankeskus Matara, joka tarjoaa tiloja, toimintaa ja tapahtumia? Kansalaistoiminnankeskus Matara on kaikille avoin kohtaamispaikka, jossa myös yhdistykset kohtaavat. Vuosittain Mataraa käyttää noin 200 eri yhteisöä ja kävijöitä on ollut reilu 60 000.

Kokoustilat

Matarassa on useita kokoustiloja: pieniä  tiloja kuin myös suuria luentosaleja. Suurin kokoustilamme on 80:n henkilön Matara-sali, jonka saa myös jaettua kahteen osaan. A-puolelle mahtuu 50 henkilöä ja B-puolelle 30 henkilöä. Matara-sali soveltuu hyvin luentoihin ja koulutuksiin. Auditorioomme (Tourujoki-sali) mahtuu 70 henkilöä. Kokoustiloja voi vuokrata arkisin ja viikonloppuisin klo 8-21 välillä.

Mataran kokoustiloihin voitte tutustua osoitteessa https://matara.fi/kokoustilat, josta löytyy myös valokuvat kokoustiloista. Kokoustilojen hinnasto löytyy täältä. Mataraa hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry (KYT ry) ja KYTin jäsenyhdistykset saavat kokoustilat vuokrattua jäsenhintaan. KYTin jäseneksi voi liittyä rekisteröity yhdistys ja voittoa tavoittelematon oikeustoimikelpoinen yhteisö. Vuosittainen jäsenmaksu on 30 €, jäsenhakemuksen voi halutessaan täyttää suoraan täältä.

Kokouskahvitukset

Mataran keittiössä on mahdollisuus keittää itse kahvit. Keittiöstä löytyy  mm. kokousastiat ja termospullot. Kokouskahvitukset voi myös tilata yhteistyökumppaniltamme Kahvila Miriam´sista. Kahvila Miriam´s puh. 044-971 2032. Mataran läheisyydessä sijaitseva Neste K Tourula toimittaa myös kokoustarjoilut Mataraan. Neste K Tourula puh. 050-349 7564. Mataran aulan kahvikärrystä on mahdollista ostaa kahvia ja teetä kahvilipukkeilla. Kahvilipukkeen hinta 1 €, sisältäen kahvin/teen. Kahvikärrystä voi  myös ostaa kokoukseenne tarjottavaa tilauksesta.

Matarankatu 6:ssa on avautumassa uusi ravintola lähiaikoina.

Lisätiedot

Lisätietoja Matarasta sekä kokoustiloista antaa mielellään Mataran aulapalvelu p. 0400 274 209 tai aulapalvelut@kyt.fi. Mataran aulapalvelu on avoinna ma-to klo 8-18 ja pe klo 8-17.

 Mataran yhteisössä on noin 30 eri toimijaa. Matara vahvistaa kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa, sekä järjestöjen toimintaedellytyksiä. Kansalaistoiminnankeskus Mataraa rahoittaa Stea ja Jyväskylän kaupunki.

 

P.S. Matarassa on myös vuokrattavana toimistotiloja. Lisätietoja löytyy https://www.matara.fi/kansalaistoiminnankeskus-matara/ajankohtaista/305-vapaita-toimistohuoneita-tarjolla-matarassa

 

Kansalaistoiminnankeskus Matara - Aulapalvelut

Matarankatu 6 A 1, 40100 JYVÄSKYLÄ

p. 0400 274 209

email: aulapalvelut@kyt.fi

 

http://matara.fi/

https://www.facebook.com/matarajkl/

 

maanantai – torstai klo 8-18

perjantaisin                klo 8-17

 

Mataraan lisää näkyvyyttä. Tue valotaulun hankitaa - osallistu pienkeräykseen 1.3.-31.5.2021. www.matara.fi