JYPS työmatkapyöräilyyn ja kuntoliikuntaan kannustava TAPA-toiminta alkaa 12.4.

24.3.2016

JYPS ry järjestää säännölliseen työmatkapyöräilyyn ja kuntoliikuntaan kannustavaa TAPA-toimintaa huhti-syyskuussa. TAPA-ryhmässä kohotetaan kuntoa monipuolisesti säännöllisellä työmatkapyöräilyllä sekä ohjatulla liikunnalla, kuten lihaskuntoharjoituksilla, pyöräretkillä, kehonhuoltoharjoitteilla ja yhteislenkeillä. Työmatkapyöräilyyn annetaan kattavat valmiudet Pyörällä töihin! -kurssilla. Omatoimiseen ja toiminnan jälkeiseen harjoitteluun annetaan vinkkejä. Osallistujien kuntotaso selvitetään testeillä toiminnan alussa ja lopussa.

Toimintaan voivat osallistua kaikki mielestään liian vähän liikkuvat jyväskyläläiset työssäkäyvät naiset ja miehet. Toiminta sopii kaiken ikäisille.

Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran tiistaina 12.4. Toiminta jatkuu syyskuulle. Tapaamiskertoja on kaikkiaan 20. Kaikilla kerroilla ei ole välttämätöntä olla paikalla.

Toimintaa vetää fysioterapeutti ja pyöräilynohjaaja Anne Eskelinen.

Osallistuminen maksaa maaliskuussa eli 31.3. mennessä ilmoittauduttaessa 55 € ja huhtikuussa 65 €. Kunnossa Kaiken Ikää -ohjelma maksaa toiminnan kustannuksista noin puolet.

 

Ilmoittaudu mukaan ja haasta kaverisikin! Tietoa saa myös vapaasti välittää eteenpäin sopiville tahoille.

  

http://www.jyps.fi/c99-keskustelu-ja-tiedotus/c20-tiedotteet/ilmoittaudu-tapa-toimintaan

 

https://www.facebook.com/events/1535991350034854