Polkujuoksu Muuramen Harjulla 24.9.

12.9.2017Muuramen Yritys järjestää Muuramen harjulla ensimmäisen kerran polkujuoksutapahtuman. Matkat 10 km ja 3 km. Numerolapun saa rintaansa ja ajankin reissulta jos haluaa. Mukana toteutuksessa myös Muuramen Syke ja SPR Muuramen osasto sekä KesLin Kokeilemaalla -hanke.

Trendilajiksi noussut kuntoilumuoto polkujuoksu tuo mahdollisuuden nauttia kauniista luonnosta vaikka koko perheen voimin. Mahdollisuus on myös haastaa itseään toden teolla!

Tapahtuma alkaa yhteisesti klo 10 Urheilukentältä. Muuramen Syke aloittaa klo 10 alkulämmittelyjumpan koko porukalle, jotta saadaan paikat lämpimiksi.

Alkulämmittelyjen jälkeen n. klo 10:20 (tarkentuu myöhemmin) pinkaistaan yhteislähdöllä kohti merkattua reittiä Harjulla. Sekä kolmen kilometrin, että kymmenen kilometrin lenkki on merkattu.

Kympin lenkille lähtijät saavat halutessaan numerolaput rintaansa ja heille otetaan aika maaliin tullessa! Kolmen kilometrin lenkille voi osallistua vaikka perheen, työ- tai kaveriporukan voimin - tai ihan muuten vaan rennosti! Tärkeintä on saada päivän kuntoiluannos kauniissa maastossa.

Kymmenen kilometrin lähtijöitä pyydetään ilmoittautumaan etukäteen, painamalla tästä ja täyttämällä lomake! Kolmen kilometrin lenkille lähtijöille riittää pelkkä paikan päälle saapuminen!

Tervetuloa mukaan kuntotapahtumaan, paikalla on myös kioski jossa myynnissä kahvia, makkaraa ja leivonnaisia! Ilmainen vesi- ja mehutarjoilu kilpailijoille!

https://muuramenyritys.sporttisaitti.com/?x118281=2856894