Edullista treenitilaa Jyväskylän keskustan kupeessa!

23.10.2017

Edullista treenitilaa Jyväskylän keskustan kupeessa!

Jyväskylän historiallisen miekkailun seuran ylläpitämältä Savelan taistelukeskuksen salilta löytyy vielä ilta-aikoja, sekä käytännössä vapaasti aamu-, päivä- ja myöhäisilta-aikaa. Katso tarkemmin: http://www.historiallinenmiekkailu.com/sali/ Hinnat ovat edulliset, ja vakiovuorolaisille alennusta. Vuokraamme salia myös erillisinä päivinä tai vaikkapa viikonlopuksi esimerkiksi kurssi-, seminaari- tai workshop-käyttöön! Reilusti parkkitilaa, ja olemme itse pitäneet jousiammuntakursseja yms pihalla, eli myös ulkotilaa löytyy.

Savelan taistelulajikeskuksen tiloissa harjoittelee jo useita eri taistelu- ja kamppailulajiseuroja. Tilat sisältävät kaksi korkeaa salia (yhteensä n. 120 m2 valoisaa harjoittelutilaa), 2 pukuhuonetta, suihkut ja saunan. Pienemmän salin puolella on osa seinästä peiliä. Salilla on myös säilytystilaa harjoitteluvälineille, ja sitä saadaan seinille tarvittaessa lisääkin.

Osoite: Onkapannu 3 a, Jyväskylä (Savelan Nestettä vastapäätä tien toisella puolella oleva punatiilinen rakennus)

Tiedustelut ja varaukset: Risto Pohjonen 040-5889767 / risto.pohjonen(at)historiallinenmiekkailu.com. (Ja esimerkiksi perjantai-iltaisin salilla on JHMS:n väkeä 17:30-20:00 paikalla, eli tervetuloa katsomaan paikkaa ja tutustumaan JHMS:n väkeen tuolloinkin!)"