Risteily liikunnan ammattilaisille - TUL:n Aprilliristeily järjestään jo 24. kerran

12.2.2018

Aprillisteilyllä 6.4.-7.4.2018 pohditaan seuratyön tulevaisuutta ja elinvoimaisen urheiluseuran edellytyksiä. Kuulemme myös suurimman suomalaisen nuorisojärjestön Suomen Partiolaisten näkemyksen siitä, kuinka nuoria saadaan tulevaisuudessa lisää mukaan toimintaan. Puhumassa ovat muun muassa OKM:n ylitarkastaja Sari Virta, vuonna 2018 valmistuvan valtakunnallisen seuratutkimuksen tekijä, tutkija, Pasi Mäenpää sekä Mari Kousa-Kuusisto Suomen Partiolaisista. 

Risteilyllä kuullaan myös TUL100-juhlavuoden päänäytöksestä, jota paikalla ovat esittelemässä koreografit sekä juhlavuoden projektipäällikkö. 

Yhdistä huvi ja hyöty - Stand up-viihdettä tarjoilee Villi Kortti -ohjelmastakin tuttu Petri Hankonen ja iltaa tähdittää Samuli Edelmann.

TUL Järvi-Suomi ry järjestää yhteistyössä Savon ja Keski-Suomen piirien kanssa risteilyyn kohdentuvan bussikyydityksen. Mikäli lähtijöitä on riittävästi, niin Turkuun ja takaisin matkataan varkautelaisen TUL-jalkapalloseuran oikein hyväkuntoisella bussilla.

 

Alustavat lähtöajat – ja paikat

Varkaus ABC, klo 12.00

Pieksämäki asema, 12.30

Hankasalmi Jari-Pekka, 13.15

Vaajakoski keskusta, 14.00

Keljonkangas ABC, 14.30

Muurame Shell, tarvittaessa

Jämsä Shell 15.20

Lempäälä, Pirkanhovi TB

Turku klo 19.00 – 19.30

 

Reitin varrelta voidaan ennakkoon sovittavista paikoista noukkia matkalaisia kyytiin.

Bussimatkan hinta on 60 euroa, laskutetaan tai voi maksaa käteisellä myös matkan aikana (kuitti kirjoitetaan).

Hoitanet paikkavaraukset yllä olevasta osoitteesta viimeistään 16.3. klo 15.00 mennessä, mahdollisen muutosten vuoksi jokaisen matkalaisen puhelinnumero on saatettava Johannan tietoon.

 

Aprilliristeily on tarkoitettu seuroissa toimiville vapaaehtoisille ja liikunnan ammattilaisille. Ohjelma sopii kaikille lajista tai seurasta riippumatta. 

Lisätietoa osoitteessa www.tul.fi