Koulutusta lumiosaamiseen

14.2.2020

Vuokatti Sport on aloittamassa uutta koulutusta Lumiosaamiseen liittyen yhteistyössä Suomen Hiihtoliiton kanssa. Lumiosaamisella siis käsitetään mm. ensilumenladut, lumen varastointi yms.

Koulutus jakautuu niin, että 2x 2vrk moduulit ovat Vuokatissa (30.-31.3.2020 ja 5.-6.10.2020) ja sen lisäksi yht. 2vrk on varattu siihen, että meidän asiantuntijat käyvät koulutukseen osallistuvien omilla paikkakunnilla vierailemassa ja auttamassa. Sen lisäksi pakettiin kuuluu yht. 10vrk työssäoppimisjakso, jonka aikana asiantuntijat ovat etänä tavoitettavissa.

Liitteenä esite tästä koulutuksesta, jossa tarkempaa infoa myös noiden Vuokatin moduulien sisällöstä. Alla olevasta linkistä löytyy myös sama info kuin tuosta liitteestä:

https://vuokattisport.fi/vuokatti-sport-lumiosaamisen-koulutus/

Hinta koulutukselle on 2800€/henk., mutta tähän koulutukseen on mahdollista hakea tukea Työ- ja elinkeinohallinnosta kuten esitteessäkin mainitaan. 50% on minimi tuki jolloin paketin hinnaksi muodostuisi 1400€/hlö, mutta mahdollista on saada myös isompaa tukea. Vuokatin jaksojen majoitus ja ruokailut sisältyvät hintaan.

Tässä linkki Te-palveluiden sivuille, jossa käsitellään noita rahoitusosuuksia ja tämä kyseinen koulutus on nimenomaan tuota TäsmäKoulutusta:

https://www.te-palvelut.fi/te/fi/erikoissivut/yhteishankinta_rahoitus/index.html

Lisätietoa:

Topi Kuorelahti
Vuokatti Sport
044 414 8883
topi.kuorelahti@vuokattisport.fi