Menikö perille? -viestintäwebinaari 26.4.2022

Osallistuminen urheiluseurojen toimintaan on mitä parhain tapa Suomeen kotoutumiseen. Mutta kuinka saada viesti viikon treeneistä ihmisille, jotka eivät vielä tiedä mahdollisuuksista osallistua seuratoimintaan?

Tule kuulolle maksuttomaan Menikö perille? -webinaariin, jossa käymme läpi, millaisella viestinnällä urheiluseurat voivat tavoittaa maahanmuuttajia entistä paremmin.

Tilaisuus toteutetaan webinaarina klo 17.00-19.00.

Aikataulu

17:00             Alustus Antti Olkinuora, Sosionomi, DIAK, huippukoripallovalmentaja

17.30             Seuraesimerkki Jari Koistinen Toiminnanjohtaja juniori KuPS

18:00             
Paneelikeskustelu: 
Jari Koistinen, Juniori KuPS toiminnanjohtaja 
Joni Hiltunen, Basketball Club Turku puheenjohtaja
Matti Mäkinen Jyväskylän Kiri & Kirittäret juniorit puheenjohtaja

Ilmoittautuminen perjantaihin 22.4. mennessä alla olevalla lomakkeella. Täyttäessänne ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään RIVE-hankkeen verkostorekisteriin, jota käytetään ainoastaan verkoston tilaisuuksista ja koulutuksista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin. Rekisteriä hallinnoi ja valvoo RIVE-hankkeen vastuulliset toimijat.

Hanketta hallinnoi Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry ja mukana hanketta yhteistyössä toteuttamisessa ovat Etelä-Savon Liikunta ry, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, Keski-Pohjanmaan Liikunta ry, Keski-Suomen Liikunta ry, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry ja Pohjos-Savon Liikunta ry.
Hanketta rahoittaa Opetus- ja Kulttuuriministeriö.