Seuratuki INFO- webinaarit 20.10. ja 21.10.2021

Taloudellista tukea seuratoiminnan kehittämiseen!

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä Seuratoiminnan kehittämistuki (seuratuki) on tarkoitettu urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, tukea vapaaehtoistyötä ja/tai palkata työntekijä seuraan.

Kehittämishankkeiden sparraus

Seuran kehittämishankkeessa ja siihen liittyvässä seuratuen hakemisessa sparraavat liikunnan aluejärjestöjen ja lajiliittojen seurakehittäjät. Keski-Suomen Liikunnan sparraajana toimii seurakehittäjä Laura Härkönen.

Kaikille avoimet, samansisältöiset INFO-tilaisuudet  järjestetään keskiviikkona 20.10 klo 15.00-16.00 ja keskiviikkona 21.10. klo 15.00-16.00. Tilaisuudet ovat Keski-Suomen Liikunnan jäsenseurojen jäsenille maksuttomia, muille 25€/henkilö/tilaisuus. Seura voi myös hakea KesLin jäsenyyttä. Oheisesta linkistä lisätietoa aiheesta. https://www.kesli.fi/kesli2/liity_keslin_jaseneksi/

Jos seurallanne on toiminnan kehittämissuunnitelmia, tervetuloa kuulolle INFO-tilaisuuteen!

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella 19.10. mennessä. Osallistumislinkki tilaisuuteen lähetetään INFO-päivänä.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamatta jättämisestä laskutetaan täysi koulutushinta. Ilmoittautumisen peruuttaminen on tehtävä kirjallisesti toimisto@kesli.fi. 15.10. jälkeen peruutetusta ilmoittautumisesta laskutetaan toimistokulu 15€.  Peruutusehdot eivät koske KesLin jäsenyhdistysten jäseniä, heille tilaisuudet ovat maksuttomia.