Urheiluseuran talous 7.6.2023

Koulutus on suunnattu erityisesti urheiluseura ry:n hallituksen jäsenille, joukkueenjohtajille ja kaikille toimijoille jotka suunnittelevat seuratoimintaa ja sen taloutta. Koulutuksessa paneudutaan talouteen käytännönläheisesti, perehtyen aiheisiin:

  1. Yhdistyksen talouden suunnittelu ja periaatteet
  2. Toimintasuunnitelman ja talousarvion laadinta
  3. Talouden toteutus ja seuranta

Koulutuksen ennakkotehtävänä on tutustua oman seuran tilinpäätökseen ja tulevan kauden talousarvioon. Tilinpäätöstiedot on hyvä olla henkilöllä käytettävissä myös koulutuksen ajan.  Koulutukseen voi toki osallistua vaikka kyseiset dokumentit eivät ole osallistujan tiedossa.

Aika: keskiviikko 7.6. klo 17.00-20.00

Paikka: KesLin koulutustila Ateena, Onkapannu 2 Jyväskylä

Kouluttaja:  KesLin kouluttaja Emmi Raitanen

Hinta: Koulutus on jyväskyläläisten urheiluseurojen toimijoille maksuton. Jyväskylän kaupunki tarjoaa koulutuksen. Jyväskylän ulkopuolisille KesLin jäsenseurojen edustajille 40€.  Muille 60€/henkilö. 
Hinta sisältää koulutuksen, diamateriaalin sekä kahvi-, tee- ja sämpylätarjoilun.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 31.5. mennessä.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.