KesLi hakee TALOUSSIHTEERIÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

2.1.2023

Haluatko tulla mukavaan työyhteisöön kehittämään keskisuomalaista liikuntakulttuuria?

Keski-Suomen Liikunta hakee

TALOUSSIHTEERIÄ

toistaiseksi olevaan työsuhteeseen.

Hakijalta edellytämme:
- kirjanpitäjän ammattitaitoa ja siihen soveltuvaa koulutusta
- hyvää sähköisten kirjanpito-ohjelmien käyttökokemusta

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset taloushallinnon palvelut mm: kirjanpito, budjetointi ja talousseuranta, palkanlaskenta, maksuliikenne ja laskutus sekä maksatushakemukset ja tilitykset rahoittajille.

Arvostamme itsenäistä ja asiakaslähtöistä asennetta sekä innostusta kehittää omaa työtä. Järjestö- ja projektitoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävä alkaa 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus palkkatoiveineen sekä CV tulee toimittaa viimeistään su 15.1.2023 klo 16.00 sähköpostitse osoitteeseen: petri.lehtoranta@kesli.fi

Tule mukaan iloiseen ja energiseen kuuden hengen tiimiin! Mukavan työyhteisön lisäksi saat myös hyviä kannusteita omaan hyvinvointiisi kuten liikuntasetelit sekä yhteiset liikuntapäivät. Oman työn suunnitteluun annamme vapautta vastuun ohella. Näemme mielellämme toisiamme toimistolla, mutta osittainen etätyökin on sovitusti myös mahdollista.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Petri Lehtoranta, p. 050 533 3858

Keski-Suomen Liikunta ry:n toiminta-ajatuksena on keskisuomalaisten hyvinvoinnin tukeminen liikunnan avulla. Toimimme maakunnallisen liikuntakulttuurin yhteistyö-, kehittämis- ja palveluorganisaationa.