KesLillä uusi työharjoittelija

29.4.2022

Moikka! 

Olen Keski-Suomen Liikunnan uusi työharjoittelija Senni Nieminen, viidennen vuoden maisteriopiskelija Jyväskylän yliopistosta. Pääaineena minulla on terveyskasvatus ja sivuaineopinnoissa olen perehtynyt urheilujohtamiseen ja seuratoimintaan. Entisenä aktiiviurheilijana seura- ja urheilutoiminta ovat lähellä sydäntä ja päätinkin tämän takia hakea KesLi:lle työharjoitteluun. KesLi:llä minua kiehtoo seuratoiminnan monipuolisuus, yhteisöllisyys, sekä kehittämistyö. KesLi:lle tuon mukanani nuorta innokkuutta ja osaamista. Ja onhan sitä hienoa nähdä kuinka konkarit täällä hommia pyörittää. 

Tällä hetkellä arkeni pyörii työharjoittelun, sekä viimeisten koulutehtävien parissa, liikuntaa unohtamatta. Kesällä kun vihdoinkin saan maisterin paperit kouraan, olisi tarkoitus jopa lomailla muutama viikko ja nauttia vapaa-ajasta. Kesässä parasta onkin ystävien kanssa vietetyt valoisat kesäillat, erilaiset kesäpelit ja totta kai jäätelön suurkulutus.  

Heti harjoittelun ensimetreistä lähtien minut on otettu ystävällisin mielin vastaan. Jännityksellä jään odottamaan mitä harjoittelu minulle tulevina viikkoina tarjoilee.

Senni