KesLin hallitus onnitteli Hannu Kiminkistä 70 v.

9.9.2021

Puheenjohtaja Ari Kinnunen (oik.) ja aluejohtaja Petri Lehtoranta onnittelivat Hannu Kiminkistä (vas.) 70-v. syntymäpäivän johdosta.

Keski-Suomen Liikunta ry:n vuoden seitsemäs hallituksen kokous pidettiin hybridikokouksena keskiviikkona 8.9. Kokouksen aluksi onniteltiin hallituksen jäsen Hannu Kiminkistä 70 v. syntymäpäivän 20.7.2021 johdosta (kuva).

Kokouksessa käsiteltiin tulevan vuoden järjestörahoituksen tilannetta, joka parhaillaan on käsittelyssä budjetiiriihessä. Todettiin, että Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama toiminta-avustus on mahdollisesti hieman pienenemässä vuoden 2022 osalta, mutta ei vielä uhkaa muuttaa ratkaisevasti KesLin perustoimintaa. Päätettiin kuitenkin yhdessä henkilöstön kanssa jatkaa keskustelua mahdollisista toiminnan kehityskohteista tulevissa kokouksissa.

Todettiin, että syksyllä lanseerattavassa Urheilukortissa keskisuomalaisia seuroja on jo melko hyvin mukana. Urheilukortin valtakunnallinen lanseeraus 1.10., ja mainoskampanja käynnistyy lokakuun puolessa välissä.

Kuultiin myös uuden Alueet ry:n toiminnan käynnistämisvaiheesta. Toiminnan pohjalle ollaan rakentamassa strategia, joka tukee alueiden yhteistä näkyvyyttä ja vaikuttamistyötä.

Kokouksen päätteeksi käytiin läpi aluejohtajan esittelemänä alustava Keski-Suomen Liikunta ry:n vastuullisuusohjelma. Päätettiin täydentää ohjelmaa seuraavaa kokousta varten hallinnon vastuullisuuden osalta.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran ke 27.10.

 

Lisätietoja: aluejohtaja Petri Lehtoranta, petri.lehtoranta@kesli.fi