KesLin uutiskirje 24.8.

24.8.2023

Hei! 

Tässä uutiskirjeessä ajankohtaisia asioita alkusyksyyn.


YHDENVERTAISUUS URHEILUSEURATOIMINNASSA -KOULUTUS SEURATOIMIJOILLE MA 2.10. 
KLO 17.00 – 19.00

Mitä on erivertaisuus ja yhdenvertaisuus urheiluseuratoiminnassa? Miten poistamme turhat osallistumiskynnykset ja lisäämme osallisuutta? Koulutuksessa pohditaan miten urheiluseuratoiminta voisi olla kaikille aidosti avointa?  Koulutuksesta saa myös vinkkejä toimija- ja harrastajarekrytointiin.

Tilaisuus on suunnattu urheiluseurojen hallitusten jäsenille, työntekijöille, joukkueenjohtajille, ohjaajille ja valmentajille.

Koulutus on maksuton jyväskyläläisten seurojen edustajille, Jyväskylän kaupunki tarjoaa koulutuksen. 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: Yhdenvertaisuus urheiluseuratoiminnassa 2.10.2023 | Keski-Suomen Liikunta (kesli.fi)


SPORTTIHAKU 

Sporttihaku on valtakunnallinen liikunnan ja urheilun harrastus- ja tapahtumakalenteri. Sporttihausta voi etsiä liikuntaharrastusta tai urheilutapahtumaa ja se tarjoaa seuroille ilmaisen markkinointikanavan toiminnalleen.  

Keski-Suomen Liikunta kannustaa kaikkia keskisuomalaisia seuroja tutustumaan Sporttihakuun ja hyödyntämään sen oman toiminnan markkinoinnissa. Seuran lyhyt yleisesittely, kuva ja nettisivulinkki jo riittävät tuomaan seuraa esille Sporttihaussa.     

 Lue lisää Sporttihausta 

Näin luot tapahtuman Sporttihakuun!

  

MITÄ JÄRJESTÖILLE KUULUU – KYSELY AUKI 31.8. SAAKKA!

Jo pitkään on keskusteltu yhdistystoiminnan rahoituksen ja toimintaedellytysten turvaamisesta. Mitä tapahtuu, jos järjestöjen toiminnan rahoitusta merkittävästi leikataan? Voimmeko järjestöinä itse vaikuttaa toimintaedellytysten turvaamiseen? Vaikuttamistyö vaatii tietoa ja perusteluja.

Kyselyn avulla saamme tietoa päätöksenteon ja oman vaikuttamistyön pohjaksi. Nyt toteutettavassa Järjestökyselyssä voit kertoa oman toimintanne edellytysten kehittymisestä ja tulevista tarpeista. Tulosten pohjalta voimme miettiä toimenpiteitä järjestötoiminnan edellytysten turvaamiseksi. Vastauksia kaivataan niin valtakunnallisesti, alueellisesti kuin paikallisesti toimivilta yhdistyksiltä.

Kyselylomake avautuu tästä linkistä: https://kyt.fi/jarjestokysely/


URHEILUSEURA ELÄKÖITYVIEN LIIKUTTAJANA -KOULUTUS, 4 x 2 h osiot.

Urheiluseura eläköityvien liikuttajana -koulutuksessa perehdytään eläkkeelle siirtyvien liikkumistottumuksiin sekä pohditaan urheiluseurojen potentiaalia aikuisten ja ikääntyvien monipuolisina liikuttajina ja osallistajina. Koulutuksen aikana tutustutaan ikääntyvien liikunnan laatusuosituksiin sekä mietitään keinoja lisätä jo olemassa olevan tarjonnan vetovoimaa tai tuottaa omaan seuraan uusi liikuntatoiminto, -palvelu tai -tuote. 

Koulutussarjan ensimmäinen osio (1/4) ma 11.9.2023 klo 18.00-20.00. 
Koulutuksen osiot: ma 11.9. , ti 26.9., ke 11.10. ja to 26.10.  (etäkoulutus Teams).

Hinta: Koulutuksen hinta on 200 euroa/seura, sisältäen 2 osallistujaa/seura.

Ilmoittaudu tästä 31.8. mennessä. (Ilmoittautuminen tapahtuu ESLU:n nettisivulla olevan lomakkeen kautta).


BUUSTI360 SUPERSYKSY TULEE TAAS!


Tänä vuonna pääset kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä suoraan hyvinvoinnin asiantuntijoilta.

Buusti360 Hyvinvointistriimi pitää sisällään neljä noin puolen tunnin mittaista lähetystä, joissa kysymyksiinne vastaavat Buusti360-asiantuntijat yhdessä vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa.

Lähetysten teemat vaihtelevat aina vuorotyön haasteista toimistotyöläisen ergonomiaan. Työyhteisöllenne on mahdollista hankkia vaikka kaikki lähetykset tai valikoida ne, jotka työyhteisöänne eniten koskettavat.

Striimikohtainen hinta määräytyy työyhteisön koon mukaan. Alle 100 hlö 50 €, 100-150 hlö 100 €, yli 500 hlö 150 € (hintoihin lisätään ALv 24%).

Striimit toteutetaan marraskuun 2023 aikana. Tarkemmat päivämäärät ja teemat sekä striimien tilauslinkki löytyvät Buusti360 sivuilta. Löydät sieltä myös arvonnan, jossa voit voittaa maksuttoman hyvinvointistriimin.

Aurinkoisia syyspäiviä!