Paraurheilun kokeilutapahtuma la 16.3. klo 11-13 Jyväskylässä

6.3.2024

Paraurheilun kokeilutapahtuma lauantaina 16.3. klo 11-13 Jyväskylässä!

 Seppälänkankaan uudella pöytätennishallilla osoitteessa Sorastajantie 1 järjestetään iloinen para- ja erityisurheilun kokeilutapahtuma lauantaina 16.3. klo 11-13. 

Tapahtumaa ovat järjestämässä PT Jyväskylä, Suomen Pöytätennisliitto, 02-Jyväskylä ja Keski-Suomen Kehitysvammaisten Tuki ry.

Toivottavasti voisitte kaikki levittää tietoa kontakteillenne kuten erityisliikunnassa mukana oleville urheilijoille ja ohjaajille sekä sellaisillekin henkilöille, joilla ei vielä mieluista liikuntaharrastusta ole.

Lauantain tapahtuman lisäksi PT Jyväskylä ottaa mielellään vastaan kokeilijaryhmiä eli olet tervetullut tuomaan oman erityisliikuntaryhmäsi viettämään mukavan pingistuokion hienolle ja viihtyisälle uudelle pingishallille. Nämä kokeilut on sovittavissa seuran toiminnanjohtajan (Henri Pelkonen, 0405371449) kautta.

Pöytätennis - kansanomaisemmin pingis - on vauhdikas ja hauska urheilulaji, jonka pelaaminen kehittää reaktiokykyä, ketteryyttä ja nopeutta. Pelatessa kasvaa myös lihaskunto kuin itsestään.

Taitolajina pöytätennis kehittää monipuolisesti vartalonhallintaa ja keskittymiskykyä.  Näiden fyysisten ominaisuuksien kehittymisen lisäksi tarjoaa laji myös mahdollisuuden hauskaan yhdessäoloon. Pöytätennis on nimittäin urheilulaji, jossa eri ikäiset ja eri sukupuolta olevat voivat harrastaa liikuntaa yhdessä.

Pöytätennistä pelataan Seppälänkankaalla päivittäin erilaisten ryhmien osalta ja pelijäsenyyden tai pelikerran voi hankkia myös kaverin kanssa pelailuun.

 Pöytätenniksen para- ja erityispelaajille suunnattu ryhmä kokoontuu lauantaisin klo 11-12. Laji soveltuu hyvin kaikille toimintarajoitteita omaaville pelaajille aina pyörätuolipelaajista kehitysvammaisiin pelaajiin. Ryhmässä kaikki saavat oman taitotasonsa mukaista opastusta pelaamiseensa. Lisätietoja: https://www.ptjyvaskyla.fi/

 O2-Jyväskylä tarjoaa rennolla meiningillä säbää nuorten ja aikuisten soveltavan salibandyn harrasteryhmässä. Vuorolla pelataan hyvässä hengessä ja mukana on nähty kaiken tasoisia pelaajia. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 Keltinmäen koululla. 

Lisätietoja: https://o2-jkl.fi/aikuiset/harrasteaikuiset

 Liitteenä tapahtuman mainokset, joita saa laittaa jakoon.

 Ystävällisin terveisin,

Juha Julmala, SPTL:n paravaliokunnan puheenjohtaja.