Seurojen varainhankintaa järjestyksenvalvonnalla

25.8.2021

Varainhankintaa seuroille järjestyksenvalvonnasta

Suomen MM-ralli järjestetään Jyväskylässä 1.-3.10.2021. Tapahtumassa Harjun Erikoiskokeella on tarjolla järjestyksenvalvontaa talkootyönä 50:lle järjestyksenvalvojalle. Tässä on Sinulle ja seurallesi oiva tilaisuus varainhankintaan, työstä korvataan seurallesi 10 EUR tunti ja työtunteja Harjulla on perjantaina ja lauantaina tarjolla yhteensä 18. Työt Harjun Erikoiskokeella jaetaan ammattilaisten ja talkoolaisten kesken tasan, joten hankalissa tilanteissa on tarjolla myös kokeneempien apua.

Jos sinulla ei vielä ole järjestyksenvalvojakorttia, tarjoaa AKK Sports yhteistyössä Agmenin kanssa järjestyksenvalvojan peruskurssin veloituksetta. Kyllä, luit oikein, veloituksetta. Sinun tarvitsee vain sitoutua työskentelemään koulutuksesi vastineeksi MM-rallissa järjestyksenvalvontatehtävissä. Järjestyksenvalvontatalkoita MM-rallin yhteydessä on tarjolla ainakin seuraavaksi kolmeksi vuodeksi, ja JVkortin myötä voit halutessasi työskennellä myös muissa tapahtumissa tai vaikka ravintoloissa.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi järjestetään kahtena syyskuun viimeisenä viikonloppuna, eli juuri MMrallia edeltäen. Ensimmäisenä viikonloppuna opiskellaan teoriaopinnot, ja jälkimmäisenä viikonloppuna käytännön harjoitteet. Teoriaosiot on mahdollista myös etäopiskella. Kontaktiopetus järjestetään Jyväskylän ydinkeskustassa Crazy Townin viihtyisissä tiloissa, osoitteessa Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä. Fyysisen voimankäytön perusteet lauantaina 25.9. Monitoimitalo Judosalit 3 ja 4, osoitteessa Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä.

Aikataulu:

pe 17.9. klo 17-21 Crazy Town Ylätori / etä, Hannu Murisoja

la 18.9. klo 9-17 Crazy Town Alatori / etä, Hannu Murisoja

su 19.9. klo 9-17 Crazy Town Alatori / etä, Hannu Murisoja

pe 24.9. klo 17-21 Crazy Town Alatori / etä, Janne Mönkkönen

la 25.9. klo 9-17 Monitoimitalo, Judosalit 3 ja 4, FVP + AS1 Janne Mönkkönen, Hannu Murisoja

su 26.9. klo 9-17 Crazy Town Alatori, EA ja PEL, kurssikoe, Pekka Tamminen, Janne Mönkkönen

Kouluttajina toimivat Janne Mönkkönen, Hannu Murisoja ja Pekka Tamminen. Kaikki ovat Poliisihallituksen hyväksymiä järjestyksenvalvoja- ja voimankäyttökouluttajia ja työskentelevät päätoimisesti turvallisuusalalla kouluttajina.

Ilmoittaudu tästä: GEST Täytä tietosi huolellisesti, ja valitse maksukohdassa lippu ”talkoolainen”. Ilmoittautumalla sitoudut kurssitettavaksi ja työskentelemään MM-rallissa edellä kuvatulla tavalla.

Lisätietoja:

Aleksi Lampi, Harju EK-koordinaattori, AKK Sports Oy , 050 3562162, aleksi.lampi@autourheilu.fi

Janne Mönkkönen, toimitusjohtaja, kouluttaja, Oy Agmen Oy, 040 718 9869,  janne.monkkonen@agmen.fi