Ravintokoulutus urheilevien nuorten (12-18-v) vanhemmille 23.1.2023

Riittävä energiansaanti, säännöllinen ateriarytmi ja ruokavalion laatu ovat urheilijalle tärkeät osa-alueet arjessa. Koulutuksessa paneudutaan käytännönläheisesti urheilevien nuorten ravintoasioihin. Vanhemmilla on merkittävä rooli lastensa hyvän arjen ja urheilun mahdollistajina. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki urheilevien nuorten vanhemmat. 

Luennoitsijana toimii Jyväskylän Terveystalon vastaava ravitsemusterapeutti, TtM Sami Hämäläinen. Samilla on oma urheilutausta hiihtäjänä ja hän on toiminut aiemmin 10 vuotta Kuopion alueen Urheiluakatemian ravintovalmentajana. Hänellä on kokemusta ravintovalmennuksesta niin kestävyys-, teho-, taito- kuin palloilulajeistakin. Pohjois-Savon Liikunta ry:n kanssa hän on kehittänyt käytännönläheistä ravintovalmennuskonseptia junioriurheiluseuroille ja -joukkueille, jonka keskeisenä ajatuksena on, että nuoren urheilijan ravitsemuksen ei tarvitse olla monimutkaista, vaan normaali arkiruoka riittää ja myös nautintoja mahtuu mukaan.

Aika: Maanantai 23.1.2023  klo 17.30-19.30
Paikka:  Terveystalo Väinönkatu 9, 40100 Jyväskylä. Tila on 3. kerroksessa
Hinta: Koulutus on maksuton
Ilmoittautuminen: Alla olevalla lomakkeella 16.1. mennessä. Mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään ainoastaan Keski-Suomen Liikunta ry:n tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.