Jyväskylän joukkoliikenteen asiakasraati laajenee fiksun liikkumisen raadiksi

13.3.2018

Joukkoliikenteen asiakasraati on kokoontunut vuodesta 2016 saakka keskustelemaan paikallisliikenteen palveluista. Raadin tehtävänä on ollut tuoda asiakkaan ääntä paikallisliikenteen palvelujen kehittämiseen ja suunnitteluun. Tänä keväänä noin 30-jäsenisen raadin toiminta laajenee käsittämään joukkoliikenteen lisäksi muitakin fiksun liikkumisen muotoja: kävelyä, pyöräilyä, fiksua autoilua ja erilaisia liikkumisen palveluja. Jatkossa raati kokoontuu noin 4–5 kertaa vuodessa käsittelemään Linkki-asioiden ohella esimerkiksi pyöräbaanoja, kaupunkipyöriä, yhteiskäyttöautoja ja muita viisaaseen liikkumiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita. Tavoitteena on saada näkemyksiä fiksun liikkumisen palveluiden ja olosuhteiden kehittämiseksi ja parantamiseksi.

Haussa kävelyn ja pyöräilyn kehittämisestä kiinnostuneita jyväskyläläisiä

Raatiin on nyt haussa erityisesti kävelyn, pyöräilyn ja erilaisten uusien liikkumispalveluiden edistämisestä kiinnostuneita jäseniä. Palkkiona toimintaan osallistumisesta on eturivin paikka fiksun liikkumisen edistämisessä ja kahvi- sekä voileipätarjoilu tapaamisissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen linkki@jkl.fi tai toimita Linkki-palvelupisteeseen (Asemakatu 7, Jyväskylä) 14.3.2018 mennessä. Kerro hakemuksessa, miksi toiminta kiinnostaa, ja liitä mukaan ikä- ja yhteystietosi.