Elokuun uutiskirje

23.8.2019

Elokuinen tervehdys!

Syksy on käynnistynyt vauhdikkaasti ja tässä ajankohtaisia asioita KesLin tarjonnasta.

KANSALLINEN LIIKUNTAFOORUMI 28.-29.10.2019 JYVÄSKYLÄSSÄ!

Liikuntafoorumin teemana on tiedolla johtaminen ja miten tieto muutetaan liikkeeksi. Foorumissa on luvassa paljon mielenkiintoisia puhujia, kuten tiedolla johtamisen guru Rob Briner, hiihdon maailmanmestari Matti Heikkinen ja lihastohtori Juha Hulmi. Tutustu foorumin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.kesli.fi/liikuntafoorumi

 

#SEURASYDÄN –KAMPANJA LIPUTTAA SEURATOIMINNAN YHTEISÖLLISYYTTÄ

#Seurasydän on seurojen kampanja, joka luodaan yhdessä. Seurasydän sykkii lähes 10 000 urheiluseurassa. Olympiakomitea, lajiliitot ja liikunnan aluejärjestöt ovat aktiivisesti mukana viestimisessä. Seurasydän ja yhteisöllisyys ovat esillä sosiaalisessa mediassa, YLE:n kanavilla, seurojen, lajiliittojen ja Olympiakomitean viestinnässä koko syksyn ajan aina Urheilugaalaan asti.

Nyt on mahdollisuus kuvin ja videoin tuoda oman seuran yhteisöllisyys kaikkien tietoisuuteen. Seuratoimijoiden avuksi on tehty valmista aineistoa, joita hyödyntämällä teemme yhdessä #Seurasydän ilmiön!

Lisätietoa ja valmista aineistoa löydät täältä https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/seurasydan/

 

NYT LIIKKEELLE -SPORTTIKORTTI

Jyväskylän kaupunki ja Keski-Suomen Liikunta ry järjestävät syksyllä 2019 kokeilun aikuisten Sporttikortista kaupungin alueella. Alkuvaiheessa kortti kohdennetaan 55+ vuotiaille.

Lisää tietoa https://www.kesli.fi/aikuiset/nytliikeelle-sporttikortti/

 

URHEILUSEURAN REKRYTOINTI KOULUTUS MA 23.9.2019 JYVÄSKYLÄSSÄ

Vastuulliset, osaavat ja innostuneet toimijat ovat seuran parasta "pääomaa". Henkilörekrytointi on seuran ydinprosessi, johon kannattaa panostaa. Koulutuksessa paneudutaan vapaaehtoisten ja palkallisten toimijoiden rekrytointiin. Koulutuksessa tarkastellaan ja työstetään seuran rekrytointisuunnitelmaa.

Koulutus on osa Liikunnan aluejärjestöjen ja Olympiakomitean yhteistä seurajohdon koulutuskokonaisuutta.

 

Huom. Koulutus on tilattavissa myös omalle paikkakunnalle ja seuralle

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

https://www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/urheiluseuran-rekrytointi-23-9-2/

 

TOIMINNANJOHTAJIEN VERKOSTOTAPAAMINEN

Seurojen päätoimisten toiminnanjohtajien verkostotapaaminen ke 28.8.2019 klo 9.00-11.00 KesLin koulutustilassa Onkapannu 2 Jyväskylä.

Seurakehittäjä kutsuu keskisuomalaisten urheiluseurojen päätoimiset toiminnanjohtajat koolle noin kolmen kuukauden välein. Jos seurassanne on päätoiminen toiminnanjohtaja ja hän ei vielä ole osallistunut verkostotapaamisiin, nyt kannattaa viimeistään ilmoittautua mukaan ammattilaisten joukkoon. Verkostotapaamisiin osallistuminen on KesLin jäsenseurojen toiminnanjohtajille maksutonta. Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta.

https://www.kesli.fi/seuratoiminta/tapahtumat/toiminnanjohtajaverkosto/

 

SYKSY ON KIITTÄMISEN JA PALKITSEMISEN AIKAA

Keski-Suomen Liikunta ry:n hallitus myöntää ansiomerkkejä työstä keskisuomalaisen liikunnan ja urheilun kansalaistoiminnan ja vapaaehtoistoiminnan hyväksi.  Ansiomerkkejä myönnetään henkilöille tunnustukseksi paikallisella, alueellisella tai valtakunnallisella tasolla liikunnan kansalaistoiminnan piirissä tehdystä työstä lasten ja nuorten liikunnan, aikuisten harraste- ja terveysliikunnan, kilpa- ja huippu-urheilun, koululais- ja opiskelijaliikunnan, erityisliikunnan, liikunnan järjestötoiminnan tai muun liikuntaa edistävän toiminnan hyväksi.

Lisätietoja: www.kesli.fi/ansiomerkit

 

Leppoisaa viikonloppua!